its me ..

its me ..
ilysm

Muzikk :)

Sunday, 27 April 2014

samm

kisah mula dulu kala
bila hati jatuh cinta
ku terkenang raut wajah
bila pejam mata
tawa jiwa ubat luka
ingat dikau yang disana
lagu ini kanku gubah
untuk mu oo sayang...

Saturday, 29 March 2014

baby boo

thanks baby .
sebab sabaq dgn kerenah bdk debab ni .
thanks layan perangai bdk musyuk ni .
thanks sbb ta jemu dgn syg

Saturday, 15 March 2014

b

thanks sbb sabaq dgn perangai aten yg bnyk songeh nih ,
aten geram dengan samm ,tu aten  buat cmtu kat samm ,
samm kena sabaq la ngn kerenah awek samm yg sorng nih ,
aten tau samm syg aten sngt ,aten pon hope one day samm dpt jumpa family aten
and aten pon dpat meet family samm,

hmm rindu tau kat samm ,
dh suka late reply chat ,mcj aten geram tau dak,
duk watpa tatau la nuh ,
err ..

hmm dh la susah nk keluaq ngn dy ,
kalau dgn kecik tu every week keluaq ,
takpa la ,kita sabaq jelaah dy buat cmni ,
kalau laki len ajk aten keluaq bru tau ,

ntah la bnyk dugaan aten raasa tp samm ta sedaq samm buat tu semua kat aten .

Friday, 14 March 2014


sweet kan depa ..
aku harap one day aku pon dapat spend time dengan lelaki
yang menyayangi aku ..
mencintai aku dgn keikhlasan hati dia ..
bukan sekadar kepuraan atau kasihan ..

1.snap picture bnyk2 smpai full memory.
2.have a date                                        
3.make me smile on the way ,having a    
funny/sharing story
4.lepak ,santai ,chill ,see each other         
5.love ,kissing ..her                                
6.get a dumb face with lover on the date. 
7.being his bestfriend anythe way             
8.treat her like queen then she will          
 treat you back like king .
9.love her what she had ad setiasa untuk sidia


Thursday, 13 March 2014

last year .

boleh tak !
boleh tak aku nak list !
list apa yg dh jd kat aku selama 9 bulan yg lepas ?
boleh ke tak ..
rasa sakit sangit bila hari-hari aku ingt benda ni.
sakit tu hanya bukan rasa dituris sembilu bukan dituris pisau ..
tapi
hmmmmm
just forget it 
ignored what happened yesterday ..

Saturday, 8 March 2014

it just a necklace

aku teringin sngt one day dia dapat sarungkan rantai .
ta kisah la rntai tu murah ka mahal yg penting dia ikhlas .
it suppose have his name on the necklace
ntah  la kenapa nk sngt dia buat cmtu one day .

nak sangat time dia pakaikan ramtai tu dia say something thats is touch my heart
 and aku ta dapat nk lupakan memori tu ..

#keepdreams