its me ..

its me ..
ilysm

Muzikk :)

Sunday, 27 April 2014

samm

kisah mula dulu kala
bila hati jatuh cinta
ku terkenang raut wajah
bila pejam mata
tawa jiwa ubat luka
ingat dikau yang disana
lagu ini kanku gubah
untuk mu oo sayang...

Saturday, 29 March 2014

baby boo

thanks baby .
sebab sabaq dgn kerenah bdk debab ni .
thanks layan perangai bdk musyuk ni .
thanks sbb ta jemu dgn syg

Saturday, 15 March 2014

b

thanks sbb sabaq dgn perangai aten yg bnyk songeh nih ,
aten geram dengan samm ,tu aten  buat cmtu kat samm ,
samm kena sabaq la ngn kerenah awek samm yg sorng nih ,
aten tau samm syg aten sngt ,aten pon hope one day samm dpt jumpa family aten
and aten pon dpat meet family samm,

hmm rindu tau kat samm ,
dh suka late reply chat ,mcj aten geram tau dak,
duk watpa tatau la nuh ,
err ..

hmm dh la susah nk keluaq ngn dy ,
kalau dgn kecik tu every week keluaq ,
takpa la ,kita sabaq jelaah dy buat cmni ,
kalau laki len ajk aten keluaq bru tau ,

ntah la bnyk dugaan aten raasa tp samm ta sedaq samm buat tu semua kat aten .

Friday, 14 March 2014


sweet kan depa ..
aku harap one day aku pon dapat spend time dengan lelaki
yang menyayangi aku ..
mencintai aku dgn keikhlasan hati dia ..
bukan sekadar kepuraan atau kasihan ..

1.snap picture bnyk2 smpai full memory.
2.have a date                                        
3.make me smile on the way ,having a    
funny/sharing story
4.lepak ,santai ,chill ,see each other         
5.love ,kissing ..her                                
6.get a dumb face with lover on the date. 
7.being his bestfriend anythe way             
8.treat her like queen then she will          
 treat you back like king .
9.love her what she had ad setiasa untuk sidia


Thursday, 13 March 2014

last year .

boleh tak !
boleh tak aku nak list !
list apa yg dh jd kat aku selama 9 bulan yg lepas ?
boleh ke tak ..
rasa sakit sangit bila hari-hari aku ingt benda ni.
sakit tu hanya bukan rasa dituris sembilu bukan dituris pisau ..
tapi
hmmmmm
just forget it 
ignored what happened yesterday ..

Saturday, 8 March 2014

it just a necklace

aku teringin sngt one day dia dapat sarungkan rantai .
ta kisah la rntai tu murah ka mahal yg penting dia ikhlas .
it suppose have his name on the necklace
ntah  la kenapa nk sngt dia buat cmtu one day .

nak sangat time dia pakaikan ramtai tu dia say something thats is touch my heart
 and aku ta dapat nk lupakan memori tu ..

#keepdreams

Wednesday, 5 March 2014

dan pertama kali nya aku merasakan perasaan yang amat mendalam ,aku merasa kan seolah dia telah pergi menjauh tuk meninggalkan aku sendirian. hati ku menangis terasa lebih pedih pabila aku menangis mengeluarkan air mata, namun tiada sesiapa dapat memahami diri ini, berilah aku ruang untuk mendapatkan sdikit kebahagiaan walaupun aku tidak bersama dia saat ini.

regret !!!!

dia kata menyesal ?
menyesal kenal aku ?
menyesal sayangi aku?
menyesal KENAL aku?
menyesal bersama aku?
menyesal rindu aku?
menyesal cintakan aku?

bosan dah agaknya ?

biasa la ada pasang surut nya ..
aku pon ta pandai nk jaga hati dan perasaan dia ..
aku takan penah sempurna kan hari2 dia .
tapi aku sayang dia.

Thursday, 27 February 2014

pity of me

please i don want to lose you again on my mistake.
i admitt all what i'm doing all my fault .
hmm please don go away again from me ,i cant believe if you never seat beside me again.
i can't imagine how could i face every single time without you as my lover.
i know u so dispointed with my attitude .
i supposed to be appreacite what have you done to me before.
yes u're correct ,what have you done before behind me it be came be back to you ,but honestly
i'm nothing with my relation with the boy,it just my past,it it will came back now.

dear,sul..
i really have you only,please don't ever think that i have back up or what?
i in love what you have ,i don't want your property ,i'm only want you being my hero whole my life
being father of my kids ,
totally i need you as my partner .
i wish it to much ..


Friday, 14 February 2014

<html>
<head></head>
<title>untitlte</tiltle>
<body>
<h5> hi awak </h5><br>
<em><b>done belajar html so try test tgk dekat blogger ni jadi ke tak hari tu test jadi tapi simple je then delete jelah .. hihhi test 1 test 2 test 3 heee </em>
</body>
</html>

Wednesday, 12 February 2014

assalamualaikum hi februari .. hi reader

SYAMSUL HISTARI

he is mine

                                           
our new story .
  mungkin dgn buka buku baru hilang lah segala yang telah tersurat sekian lama yang aku pendam dan pahit untuk aku sendiri telan .Bagi dia ini satu pengajaran untuk dia belajar tuk setia .setia dengan kasih ,kasih sayang yang jujur ,yang ikhlas .
                    terima kasih untuk 6 hb feb ,make our life is begin .apa yang awak cakap sayang kan dgr, ikut nasihat yang baik tu .yg noty2 tu mmg xlah  hee .thanks sebab dh buktikan apa yg saya nak dri awk .


Wednesday, 5 February 2014

just click !

dia tahu aku ni macam mana ? dia kenal aku ?
aku ni just nak perhatian dari dia .aku tak minta pon duit ringgit dia pon.
asal kan dia tahu aku untuk dia memandai ,jika satu hari nanti jodoh itu bukan milik kita
aku terima walau ia pahit.

sedih ..jangan cakap lah .sapa yang rapat and sapa yang tau cerita ja .
hmm susah la buat baik dengan orang ni .

mcm kak ika kata la "org yang rapat ngn kita akan pelan pelan buat taik ngn kita!"
adik kata "kak ,biaq la depa nk buat apa pon ,kita tayah balas balik ".

hampa semua ta rasa macam mna aku rasa .sapa yang besa rasa besa kena tempias tau la.

Friday, 17 January 2014

may i know who u're ?

Take my hand Let me lead you to a place called freedom Take my hand And we will run Yes we will run Take my hand Lets embrace the unknown together Take my hand And we will leap Yes we will leap I will never leave your side But if you need a place to hide Come run into my arms You can stay however long you like I know it seems hard right now But if you want I’ll show you how I can take your situation And use it for good Take my hand Can I walk with you in case you lose your way Take my hand Don’t you ever let it go I’ll never let you go
Worry not, I’ll never leave I just need you to trust me And let go of everything I just thought that you should know The next time that you feel alone In me you’ll always have a home

januari

keampunan yang aku pohon bukan minta untuk di fahami yang mendalam tapi apakan daya dirimu berbelah bagi antara kasih yang suci,andai bukan takdir kita bukan sekarang bersama ,aku mengharapkan suatu hari kita bersama jua ,jodoh tu milik allah,allah yang menentukan tu semua ,allah yang tahu tu semua ,

januari ni banyak mengajar aku erti kesabaran ,
erti kestiaan ..
tapi apa yng aku belajar dari januari adalah pembohongan yang melampau ,
yang amat menguris hati yang sngt mendalam ,

januari ni jugak besday aku ,
januari yang pertama maybe celebrate tanpa dengan kasih sayang dari someone yang betul2 aku sayang,
sbb org yg aku sayang tu busy dengan kerja dia ja ,busy dgn someone else maybe

arghhhhh sial curang !!

Wednesday, 15 January 2014

hmm

sebabkan sayang biaq hati ni teerluka ,biar hati ni dinodai dengan sikapnya yang kuat cemburu,
sebabkan sayang semua melayang ,melayang pada perampas hati yg aku betul syngi ,
aku takan penah sama dngan mana perempuan lain dan jangan penah sama kan aku dgn mana2 perempuan ,aku benci tu semua ,

hati perempuan mana ta terasa klau buah hati nya di ragut oleh kwn baik sendiri.

kaca terhempas

langit yang cerah takan cerah untuk selamanya,ia akan datang juuga malam .
tapi mengharapkan kassih sayang yang seluas langit memang jauh sekali .
kenapa soal setia perlu disoalkan?padahall benda tu semua boleh nampak sendiri?
cukup dengan pengalaman yang berlaku.dari situ aku belajar tuk lebih menghargai seseorang.

memang kesetiaan tak ta nmpk dalam masa yg singkat.
tapi datang dari mana kesetiaan tu kalau bukan timbulnya rasa sayang yg ta terhingga.
setiap pasangan memerukan ruang tuk mengenali diri masing2 tapi ada ka kesempatan tu untuk aku?
atau kesempatan tu diberi pada org lain.

pilu hati ni ta terkata kerna sikap yg selalu beri harapan pada pihak ke3 buat hati sang menunggu ternanti nanti.

tolong la jadi si pencinta pada yg satu bukan pada yang beribu?
hati ni bukan sehari dua kenal hati yang selalu kecewa dan sedeh ,hati ni selalu terasa dengan apa yang terjadi.
bukan ta boleh mengikut poligami yg perlu berpasangn lebih dari satu ,
kalau boleh berpoligami tuk sang bunga apa tak terasa si sang kumbang mesty menangis ta henti.
tapi bukan tu yang dimaksud kan.
ni soal kejujuran yang perlu dijawab?

hati yang diberi tuk menyanyangi si sang lelaki yg telah mencuri hati ini
bagaimana nk memilih antara kaca atau permata ?
mungkin pada hati ni nampak kaca kena selalu terluka dihiris oleh kaca.
tapi di permata yg tiruan yg nmpk....

hampaaa....  

Sunday, 5 January 2014

countdown

tiktok tiktok
masa berlalu dengan begitu jaa kan esuk lusa nk masuk sem2 dah alahai apa yg aku harap aku dpat sambung lagi hope hope.
and wait utk jadi 19 hahaha ..

nak apa eyy ..
tp ada org ingat ka besday aku .
harap kan dy just ucap ja bkn nak bg memory ke ..

"memory" terindah .
dy tau aku nk apa ..
dia ja paham aku .. hahaha wait this january !

Thursday, 2 January 2014

thanks

thanks sebab mainkan perasaan aku selama ni
aku dh penat dengat semua ni
cakap sapa aku ta dengar semata mata rasa sayang aku ni  dekat hg
hang yang aku sayang kini milik orang len
sumpah weyh aku still sayang hang'
aku minta satu hari nanti rasa sayang aku berubah dengan cepat
sebab pa tau sebab hang curang dengan rasa perasaan hang kat aku

what you give you will get back
tu ja aku mampu aku ckp
hg nk kata knai perangai aku kan
hg silap kut nuhh

better hang dulu sapa "pasangan" hg sekarang .